I.G. una great emotion
This is what I tried on Sunday morning crossing the threshold of the Milano Convention Centre Via Gattamelata, where he was opening the curtain of the seventh edition of Identity 'GOLOSE LONDON - The International Chef Congress : So much emotion, excitement and curiosity
not just a few lines to summarize what
that was Congress, not just a picture to convey the sensations experienced by me as fond of cooking,
for the first time as a food-blogger,
had the pleasure of being present at this great event.
First, I want to thank Paolo Marchi, journalist, author and curator of
IG, and Elisa Zanotti Office
MAGENTA Press bureau that, by Barbara Torresan (chezbabs) and Manuela (fiordivanilla) invited us to this important food blogger at international gastronomic culture and information.
The rendezvous with friends-of-blog has been exciting. The first meeting was
con Barbara , l’ho riconosciuta
immediatamente . Ho anche conosciuto sua sorella
Francesca , la Viz, poi Lydia (Tzatziki a colazione),
Edda (Undejeunerdesoleil), Angela e Chiara Maci (Sorelleinpentola), Giovanna (Lostinkitchen),
Manuela (fiordivanilla), Virginia (Lospilucchino),
Fabrizio (artetekaskitchen), Chiara (toccoetacchi) ,
Corrado (CorradoT).
Sono stata veramente contenta di aver incontrato queste fantastiche persone che già conoscevo tramite i loro blog di cucina,
Naturalmente ad un congresso di così alto livello,
e con così tanti grandi chef, ho potuto seguirne solo alcuni .
Avrei voluto poterne ascoltare molti di più, ma la
cosa era umanamente impossibile.
Ho visto e ascoltato Carlo Cracco e Matteo Baronetto, Davide Scabin. Massimo Bottura, Gennaro Esposito, Mauro Colagreco, Antonello Colonna, Niko Romito, Yoshihiro Narisawa.
Per la pasticceria nella ristorazione : Gianluca Fusto
Il tema era “Il Lusso della Semplicità, i segni e i gesti”.Per la leggenda della Pizza : Gino Sorbillo, Luigi Dell’Amura e Simone Padoan, insieme a Gennaro Esposito.
Ed ho potuto constatare la grande passione, la professionalità e la grande creatività di questi Cuochi, (chi più, chi meno) ,
ed alcuni molto giovani.
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